25 octombrie 2010

Perle de prin CV-urile competitiei (Marketing Specialisti)

"Which was your biggest professional achievement?
COMMERCIAL ACTIVITY AND ORGANIZER IN DAMBOVITZA COUNTY"

"Responsabilitati: Sa prezint oamenilor interiorul (....) in care lucram ( ....) precum si explicarea conceptului si a tot ce se inatmpla acolo alaturi de consultanta pe partea de stilling"
Recomandari: Fosta mea colega , care se ocupa de aprtea de marketing .......
Realizari: Am reusit sa fidelizez un numar considerabil de clienti, oameni cu care am ramas in bune relatii chiar si dupa incheierea colaborarii mele cu (...)"
................

"Targetul meu este succesul!
Pentru succes trebuie sa depui un efort considerabil pentru a reusii Totodata ca si obiectiv personal doresc si privesc munca, ca fiind un lucru onorabil, onest si plin de verva la un nivel corespunzator de unde se pot dobandii cunostinte, tehnica, tenacitate si seriozitate."

1. Care este cea mai mare realizare profesionala de pana acum?
Profesional pot spune ca pana in acest moment am avut parte de multe realizari, pot incepe cu facultatea, apoi faptul ca am ajuns pe taram american, unde am acumulat foarte multa experienta, am muncit foarte mult, si mi-a dat o forta incredibila de reusita,experienta acumultata pana in momentul de fata pe diferite functii este una care poate fi relevanta in viitorul loc de munca.
2. Care este cel mai mare esec profesional de pana acum?
Pana in acet moment nu am avut un esec profesional, sunt constient ca pe parcursul aniilor si pe parcusul acumularii experientei necesare pentru viata, voi avea parte si de asa ceva, ideal ar fii sa nu existe, dar, utopiile sunt utopii.
3. Unde va vedeti peste 5 ani?
Peste cinci ani ma vad profesand un domeniu care iti acorda satisfactie eficienta atat din punct de vedere financiar cat si profesional, un mediu perspicace de dezvoltare continuua.
Succesul presupune sacrificii si o conduita morala ireprosabila rezultand o satisfactie incomensurabila.
4. Care este cel mai mare vis pe care-l aveti? Care este idealul dumneavoastra in cariera?
In cariera trebuie sa stii sa te faci remarcat, sa ai bun simt, sa fi un om echilibrat si perseverent.
Totodata comunicarea este cea mai importanta,persuasiunea este o functie vitala a ei, depinde cum o intrebuintezi.
5. Care este jobul care credeti ca vi s-ar potrivi cel mai bine?
Locul de munca ideal din punctul meu de vedere, ar fii unul cu un mediu de lucru atractiv, cordialitatea si colegialitatea sa fie pe primul plan, structura comunicativa a realttilr dintre sefi si subordonati sa fie una armonioasa, care nu se bazeaza pe rivalitate, ura sau invidie, ci una concreta, realista si vizionara.
6. Descrieti compania ideala in care ati dori sa lucrati?
Din perspectiva angajatului, o companie, indiferent de profilul ei de activitate, trebuie sa puna accent pe notorietate, incredere si perpectiva viitorului, totul corelat cu o atitudine de seriozitate si dorinta de a realiza lucruri marete.
7. Care este departamentul in care doriti sa lucrati ( aveti dreptul la o singura alegere )? Explicati de ce credeti ca sunteti potrivit si de ce ati facut aceasta alegere!
Datorita experientei acumulate pana acum in comunicare, mass-media si marketing consider ca departamentul in care asi oferii un randament bun ar fii unul dintre aceste departamente: marketing-publicitate, vanzari, televiziune.
8. Detaliati personalitatea dumneavoastra ( hobbyuri, aspiratii, ce va motiveaza, stil de viata si lucru, etc ).
Am o personalitate puternica, bine inradacinata, cu cunostinte care mereu sunt imbunatatite, in diferite domenii, consider ca o educatie perpetua, iti asigura un succes nu imediat, ci pe un termen mai lung,
Activitatiile mele sunt bazate in general pe agiliate, sport, muzica, plimbari si calatorii.

Un comentariu:

  1. Avem competitie, nu gluma:))
    Nasol e ca astia sufla joburi ca lumea, datorita baietilor cu telefoane, despre care vorbeam in alt post, si ne fac reclama proasta intregii "bresle", ceva gen: "daa... uite-o si pe duduitza / pipitza / pupaza de la MKT..."

    RăspundețiȘtergere